Het contract met Alexander Vlaskamp is met vijf jaar verlengd, tot november 2029. De Nederlander blijft hiermee CEO van MAN Truck & Bus en bestuurslid van Traton.

De contractverlenging komt eerder dan verwacht. Bij Traton is men dan ook erg tevreden over het werk van Vlaskamp en zijn team. Christian Levin, CEO van Traton en voorzitter van de Raad van Commissarissen van MAN Truck & Bus zei: “Alexander Vlaskamp en zijn team hebben indrukwekkend werk geleverd door MAN te transformeren. MAN is een krachtige speler binnen de Traton Group.”

Onder leiding van Vlaskamp is MAN uitgegroeid van een merk dat vooral bij grote vloten populair was naar een publiekslieveling met vele fans. Levin: Dankzij Vlaskamp is MAN bovendien uitgegroeid tot een belangrijke drijvende kracht binnen de Traton Group als het gaat om de overgang naar hernieuwbare brandstoffen en elektrificatie. De nieuwe eTruck van MAN heeft een zeer succesvolle marktintroductie gehad en daarnaast heeft MAN zich onlangs geprofileerd als de Europese marktleider op het gebied van elektrische stadsbussen. Onder leiding van Alexander Vlaskamp is MAN een krachtige speler binnen de Traton Group.”

Vlaskamp bekleedt sinds november 2021 de hoogste functie bij MAN. Daarvoor werkte hij bij Scania in Nederland en Oostenrijk als managing director en directeur aftersales. Ook gaf hij leiding aan Scania in Polen en beklede hij functies bij Scania in Zweden. Scania werd in 2014 onderdeel van de Traton Group.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties