In 2021 besteld, vorig jaar afgeleverd en dit weekend eindelijk onthuld: de nieuwe lesauto voor Rijschool Roordink. Voor deze MAN ging men dan ook niet over één nacht ijs.

Dankzij de Corona-pandemie en de oorlog in Oekraïne duurde het even voor de MAN van Rijschool Roordink werd afgeleverd. Dit was halverwege vorig jaar. Toen begon het echte werk pas: de opbouw. Instructeur Martin van Veldhuizen had een zeer precies beeld van hoe zijn lesauto moest worden. “Over iedere bout, iedere moer, iedere curve en ieder lijn is nagedacht. Ieder detail klopt en is gemaakt door vakmensen zoals ik het graag wilde hebben.”

Veel partijen

Voor de lesauto klaar was, heeft hij al heel wat kilometers afgelegd. De accessoires op de MAN TGX zijn van Go-In-Style en zijn opgebouwd voor Huisman Truck- en Trailerservice. Hierna werd in Veenendaal de opbouw verzorgd door Roordink Carrosserie. Hier werden onder andere de bak, zijafscherming, achterbumper en vangmuil gemonteerd. Dit ging op aanwijzing van Van Veldhuizen: zo zijn alle boutjes uit het zicht en zijn de zijmarkeringslichtjes verzonken.

Bij Ematra Paint Solutions is de truck gespoten, in samenwerking met Het Artiek Reclame. Ook hier werd op de details gelet. Zo loopt de belijning door in de deursponningen en over de ruitenwissers. Bij Estepe in Heesch is de MAN voorzien van een derde zitplek op het bed door een rugleuning te monteren. Hierdoor blijft het bed behouden. Bij Autobedrijf Franken in Elspeet is de MAN voorzien van dubbele bediening en een monitor voor de instructeur. Vervolgens zijn de accessoires bij Roordink Carrosserie in kleur gespoten.

Dit weekend was dan eindelijk de feestelijke onthulling van de nieuwe lesauto van Rijschool Roordink. De bakwagen wordt gebruikt voor rijlessen voor het C- en het CE-rijbewijs. Ook wordt hij ingezet voor Code-95 trainingen. De MAN is ook LZV-gekeurd.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties