onno hannessen

Voormalig branchegenoot Onno Hannessen is afgelopen weekeinde onverwacht overleden. Hannessen laat partner Angelique en kinderen Daan, Vere en Roos achter.

“In de korte tijd dat Onno bij ons heeft mogen werken, hebben wij hem onder andere leren kennen als een bevlogen teamspeler, een positief mens en een coachende manager”, aldus Delft Profielen waar Hannessen directeur was. “Kenmerkend voor hem was zijn toegankelijkheid en transparante communicatie naar een ieder.”

Ook vanuit hockeyclub Zwart-Wit wordt het gevoelde gemis onder woorden gebracht. “Een sportief lid en vooral betrokken vader. Vanaf dag één actief rond de teams van zijn kinderen Daan, Vere en Roos.”

Dat groeide uit naar een grote betrokkenheid bij vele jeugdleden: “Coachen, trainen, fluiten en gaten dichtlopen. Hij spendeerde veel van zijn vrije tijd aan trainingsopleidingen, lijncoördinatie, het begeleiden van jonge trainers en gewoon aan leuke gesprekjes met iedereen langs de velden. Door de week en in het weekend, altijd vol energie. Onno was een verbinder, op zoek naar verbeteringen, binnen de teams en vereniging.”

Carrière

Hannessen verliet MAN bus & coach in 2017 om als general manager bij Diesel Technic Benelux te starten. Jarenlang was het hebben van een eigen lokale vestiging met magazijn een belangrijk voordeel voor Diesel Technic Benelux. De marktontwikkelingen leidden ertoe de activiteiten in Nieuwkuijk over te hevelen naar het Diesel Technic hoofdkantoor. Na dat traject in goede banen te hebben geleid stapte Hannessen de branche uit naar Delft Profielen in Waalwijk, producent van stalen profielplaten voor daken, gevels en vloeren van gebouwen.

Deel dit artikel op

Eén reactie

 1. Beste familie van Onno,

  Gecondoleerd met verlies van uw dierbare. Mijn naam is JanPieter van der Meer en ben zelf ook van 1970. We hebben Onno met respect naar het eiland gebracht en de diensten ingeschakeld.

  Mocht u behoefte hebben aan een gesprek of ontmoeting ik was er erg dichtbij.

  Sterkte met de verwerking van uw geliefde.

  Vriendelijke groet,

  Jan Pieter van der Meer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties