Feenstra Transport uit het Friese Damwâld heeft een nieuwe MAN TGX 18.470-trekker met de MAN GX-cabine in de luxueuze Individual Lion S-uitvoering in gebruik genomen. De MAN TGX werd afgeleverd door Wierda Bedrijfswagens uit Drachten.

Feenstra Transport rijdt al jaren met MAN-trucks. Het Duitse truckmerk is de laatste decennia altijd vertegenwoordigd geweest in de vloot. Directeur Albert Feenstra: “Soms hadden we vier of vijf MAN-trucks in de vloot, maar op dit moment staat de teller op twee. Dit is voor ons de eerste van de nieuwe generatie. Niet alleen het uiterlijk is verfraaid, ook het interieur is enorm verbeterd, zeker in de Individual Lion S-uitvoering. Mooie materialen en veel ruimte domineren de cabine. Verder is het bedieningsgemak met het MAN SmartSelect-systeem heel handig.”

Luxe

De truck is voorzien van alle luxe en veiligheidssystemen als het geavanceerde MAN EfficientCruise ACC systeem met EfficientRoll. Onder de cabine ligt de D26 krachtbron met 470 pk in combinatie met de TipMatic versnellingsbak. Verder is de trekker voorzien van twee brandstoftanks met een totale inhoud van maar liefst 1160 liter.

Feenstra Transport koos voor een stoere lichtbak en in kleur gespoten spiegels en zonneklep. Chauffeur Foeco Hoekstra is bijzonder onder de indruk van zijn nieuwe MAN en is erg tevreden over het resultaat. “Mijn zoon is al weken bezig met mijn nieuwe auto en ook hij keurt hem helemaal goed”, aldus de tevreden chauffeur.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties