AddSecure heeft de afronding afgesloten van de eerder aangekondigde overname van Clifford Group. Met de overname van dit telematicabedrijf met meerdere merken in de Benelux krijgt AddSecure toegang tot Mobile Security en Connected Mobility oplossingen.

“Deze overname is een belangrijke stap in onze Europese groeistrategie, omdat we ervoor willen zorgen dat AddSecure goed gepositioneerd is in belangrijke IoT-branches en ons concurrentievoordeel willen behouden”, zegt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure (foto). Huibjan Braafhart, oud-CEO van Clifford Group, maakt deel uit van het Corporate Management Team van AddSecure en rapporteert rechtstreeks aan Albertsson.

Nieuwe business unit

Clifford Group wordt onderdeel van AddSecure en zal een nieuwe business unit oprichten, Smart Mobility genaamd. Die levert telematica- en zakelijke softwareoplossingen binnen de segmenten Mobile Security en Connected Mobility.

Clifford Group opereert onder de geïntegreerde merknamen Clifford, Faringwell en Traxgo. Clifford en Faringwell zijn exclusieve leveranciers van preventieve en reactieve voertuigbeveiligingsoplossingen (Mobile Security). Traxgo levert Fleetmanagement oplossingen (Connected Mobility) dat efficiency en optimalisatie van wagenparkbeheer garandeert en verbetert.

De afronding van de overname van Clifford Group door AddSecure is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf in zijn ambitie om zichzelf te positioneren als Europese leider op het gebied van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end-oplossingen.

GP Bullhound trad op als exclusief financieel adviseur van Clifford Group bij de overname door AddSecure.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties