Met terugwerkende kracht neemt St vd Brink collega Land Transport uit Harkema over. Voor het Friese transportbedrijf was St vd Brink de ideale partij om mee verder te gaan.

“St vd Brink heeft een goede naam in de markt en dit beeld werd bevestigd door Bremer Transport met wie we al geruime tijd samenwerken”, aldus Hennie Dijkstra, eigenaresse van Land Transport. “Nadat het besluit was genomen dat het de juiste tijd is om Land Transport over te dragen, viel mijn keuze op St vd Brink. Land Transport verdient het om in goede handen terecht te komen en daarom benaderde ik Alex van den Brink. Ik ben erg blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen en dat ik verbonden blijf aan Land Transport. Hier zal ik mede verantwoordelijk blijven voor de commerciële activiteiten en het relatiebeheer.”

Land Transport telt 40 trekkende eenheden en 50 medewerkers. Het bedrijf uit Harkema bestond al ruim honderd jaar en houdt zich bezig met transport voor de bouw en van geconditioneerde producten. Dankzij de overname kan St vd Brink zijn activiteiten in deze sectoren verder uitbreiden. De goede reputatie van Land Transport helpt hier zeker bij.

“Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking en zien de integratie van Land Transport én de extra locatie in Harkema als een mooie uitbreiding van onze activiteiten”, aldus Alex van den Brink, directeur van St vd Brink. “Samen kunnen we onze klanten nog beter bedienen en nieuwe kansen benutten. Bovendien verstevigt dit onze positie in het noorden van Nederland waar we ook met onze onderneming Bremer Transport gevestigd zijn.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties