“Transport Compleet wil een grotere aantrekkingskracht vanuit haar eigen regio en een sterke reputatie verwerven als netwerkevent voor de transport sector”, zegt de organisator in een persbericht. “Er wordt meer gebruik gemaakt van de bestaande kracht en reputatie van de regio. Venlo-Venray is immers al jaren de logistieke hotspot nummer één. Transport Compleet Venray maakt gebruik van de kennis van regionale ondernemers.”

In het programma en op de beursvloer krijgt kennis(overdacht) een prominentere rol. Door middel van lezingen, presentaties en themapleinen worden exposanten bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in transportland.

Transport en Logistiek Nederland zal bezoekers informeren over de thema’s ladingzekering en papierloos transport. Truck van de Toekomst geeft invulling aan de ontwikkeling van de infrastructuur voor alternatieve brandstoffen. Vanuit de regio zullen beveiligingsbedrijven in samenwerking met parkmanagement het onderwerp transportcriminaliteit aansnijden.

Transport Compleet Venray duurt tot en met 13 november en is geopend van 14:00 tot en met 22:00 uur. Vergeleken met andere beurzen is er in Venray ruimere keus uit hapjes en drankjes.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties