Renault Trucks-dealer LVS krijgt in Zwaag de primeur van het eerste Renault Trucks Experience Center in Nederland. De locatie toont het complete aanbod van Renault Trucks op het gebied van bestelwagens en trucks, zowel op diesel als elektrisch.

Jos Bot, directeur LVS: “We voelden de behoefte om een ruimte te creëren die ook geschikt is voor klanten buiten de truckindustrie, zoals timmerlieden, schilders, aannemers, pakketbezorgers, bloemisten, etc. Een laagdrempelige plek waar zij zich welkom voelen, waar ze alles kunnen zien wat de Renault Trucks Master Red Edition te bieden heeft, deze ook uit voorraad kunnen kopen en die ze tevens kunnen laten onderhouden volgens hun specifieke behoeften. Kortom een plek waar ze een exclusieve Renault Trucks-ervaring kunnen beleven.”

Klantervaring

Jerome Berthelet, algemeen directeur van Renault Trucks Nederland benadrukt: “Dit unieke en moderne concept belicht onze gehele customer experience. Van een showroom tot een verkoopruimte waar duidelijk rekening wordt gehouden met de behoeften en wensen van de klant, van een voertuigoverdracht tot een inspectie en een voorbereiding voorafgaand aan de aflevering waardoor klanten een echte kijk achter de schermen krijgen. Naast het bedienen van een nieuw type klant van buiten de truckindustrie biedt het Experience Center ook de mogelijkheid om truckklanten het merk Renault Trucks echt te laten ervaren.”

Werkplaats

In de showroom van het Experience Center wordt een uitgebreid aanbod van verschillende Renault Trucks-modellen getoond. Bovendien kunnen klanten hun gewenste vrachtwagen of bestelwagen individueel configureren en bestellen, op basis van hun specifieke transportbehoeften, onder begeleiding van een van de specialisten van Renault Trucks. Daarnaast is er ook een werkplaats voor onderhoud en reparaties en zijn de verkoop- en business support teams in het centrum gevestigd om de Renault Trucks-klanten in alle opzichten te kunnen ondersteunen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties