Het nieuwe pand voorziet in een ruimere capaciteit voor zowel het verrichtten van werkzaamheden, als ruimte voor het manoeuvreren en parkeren van personen – en bedrijfswagens. De nieuwe vestiging biedt alles voor de auto onder één dak. Tegelijkertijd zullen de activiteiten van de vestiging Oostburg worden ondergebracht in de nieuwe vestiging in Terneuzen.

Gerco Murre, mede-eigenaar van Profile Car & Tyreservice Zeeland, vertelt over de wijzigingen: “Op de huidige locatie in Terneuzen zijn we echt uit ons jasje gegroeid. We komen bandenopslagruimte tekort en bovendien zijn de ruimtes in de werkplaats vaak te beperkt. Dit geldt ook voor de ontvangst- / wachtruimte voor onze klanten. We hebben verder geen mogelijkheden om op de bestaande locatie aanpassingen te doen.”

Uitlijnput

Met deze nieuwe stap verwacht Murre beter in staat te zijn om de klanten uit de gehele regio Terneuzen en Oostburg nog beter te kunnen bedienen. “Het nieuwe, moderne pand is straks ruim ingericht en uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur voor alle auto-onderhoud en banden- en velgenservice.”

Enrico Plasschaert, compagnon van Murre vervolgt: “Naast complete service voor personen – en bestelwagens staan wij met een gemotiveerd team ook altijd klaar voor trucks, trailers, industriële- en landbouwvoertuigen. Voor deze klantengroep is er volop ruimte in en rondom de nieuwe vestiging. Tevens beschikt de nieuwe vestiging over een uitlijnput voor het uitlijnen van grote voertuigen. Deze voertuigen kunnen aan de voorzijde in- en aan de achterzijde uitrijden. Voor laatstgenoemde voertuigen bieden we bovendien service op locatie en pechservice 24/7.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties