Per 1 oktober 2022 is Beentjes Transport overgenomen door logistiek dienstverlener Van den Heuvel Logistiek. Dat meldt eigenaar Ger Beentjes op de website van het bedrijf.

Hij legt uit: “Door deze overname zorgt Beentjes Transport voor een bestendige toekomst voor haar klanten en medewerkers. Van den Heuvel Logistiek is een logistiek dienstverlener met vestigingen in Uden en Heerde met een notering in Top 100 Logistiek Dienstverleners van Nederland. Beentjes Transport is en blijft als logistiek dienstverlener gespecialiseerd in distributie van pallet- en collogoederen in Nederland met een sterke regionale positie in Noord-Holland. Met de overname wordt de dienstverlening van Beentjes Transport uitgebreid met distributie naar België en Luxemburg en opslagmogelijkheden vanuit Uden als centrale locatie in de Benelux.”

Personeel

Alle vijftig medewerkers van Beentjes Transport gaan mee in de overname.  José Kramer-Beentjes en Ger Beentjes hebben aangegeven na de overname afscheid te nemen van Beentjes Transport.  Monique Beentjes blijft wel werkzaam binnen de onderneming.

Het personeelsbeleid van Van den Heuvel Logistiek is gericht op duurzame arbeid en scholing en is op dit onderdeel in de Top 100 Logistiek Dienstverleners als “Best in Class” beoordeeld, aldus Beentjes.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties