Vanaf 1 januari 2023 wordt het netwerk TopTruck omgedoopt tot TruckXL. Eerder al werd bekend dat het grossiersnetwerk G-Truck zou worden omgedoopt in PartsXpert. Beide naamsveranderingen zijn een direct gevolg van de overstap die de formules gaan maken van GroupAuto naar Nexus. In praktische zin verandert er niet veel, want de huidige club mensen blijft de formules continueren.

Bij de nieuwe naam hoort een ook nieuwe huisstijl. Met een nieuwe uitstraling en de naam TruckXL zal de komende maanden flink geïnvesteerd worden in het bekendmaken van de markt met de nieuwe naam. De wijziging zal snel zichtbaar worden in de TruckXL-werkplaatsen, die vanaf januari worden omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De vertrouwde kleurstelling in het rood, wit en zwart zal behouden blijven.

Universeel

De TruckXL-werkplaatsen bieden service aan alle merken trucks, trailers en bestelwagens, waardoor al het onderhoud onder één dak gedaan kan worden. Een TruckXL-garage is ook het juiste adresvoor het onderhoud en reparatie van bijvoorbeeld laadkleppen en koelmotoren. Uiteraard kan men daar ook terecht voor de bekende keuringen, zoals APK en LPK. Elke werkplaats wordt geleid door een zelfstandige ondernemer.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties