Voor de belevering van zijn vestigingen vanuit het centraal magazijn zet Koskamp Automaterialen twee nieuwe Iveco S-Way trekkers in.

Vanuit twaalf eigen vestigingen in Noord-Nederland levert Koskamp Automaterialen onderdelen, banden en vloeistoffen aan autobedrijven. Zes keer per dag, in de steden wel acht keer per dag, worden garages zo voorzien van alles dat ze nodig hebben. Om dit te kunnen doen, moeten de vestigingen wel voldoende op voorraad hebben.

Deze voorraad komt uit het centraal magazijn van Koskamp in Steenbergen. Twee nieuwe Iveco trekkers met oplegger gaan dit transport dagelijks verzorgen. ,,Onze vorige trucks waren toe aan vervanging en daarvoor kwamen we uit bij Cornelis Bedrijfsauto’s. De Iveco trucks spraken ons erg aan, en voor ons is Cornelis Bedrijfsauto’s ook een goede klant. Op deze manier werkt die relatie twee kanten op, tot volle tevredenheid van beide partijen”, aldus Ronald Geertsma van Koskamp Steenwijk.

De Iveco S-WAY trekkers zijn voorzien van de ruime AT Slaapcabine, met af fabriek een koelkast, een luxe navigatie unit en een standairco. Aan de buitenkant zien we een volledige spoiler-set, inclusief zijfenders. Koskamp koos ervoor om ook de onderpartij in kleur te laten uitvoeren. Verder zijn er op de standaard zonneklep twee zwaailampen aangebracht voor meer veiligheid. ,,Zeker in combinatie met de trailers zijn dit rijdende reclameborden voor ons, en zeg nou zelf, dat ziet er toch gewoon erg goed uit zo?’’ aldus Geertsma.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties