Boekestijn Transport uit het Brabantse Mill en IRF uit Venlo gaan samenwerken. Boekestijn is een specialist in kledingvervoer en IRF is een ferrytrailer-operator die voornamelijk op het Verenigd Koninkrijk rijdt.

“Met Boekestijn Transport hebben we een partner gevonden die zich richt op het leveren van vrachtwagencapaciteit. We volgen allebei een strategie voor de lange termijn en duurzame oplossingen, wat dit een geweldige match maakt”, aldus Antoine Ligtvoet, CEO IRF. Boekestijn Transport gaat I.R.F. permanent voorzien van een capaciteit van 30 tot 40 vrachtwagens.

Hiermee reduceert Boekestijn zogenaamde ‘lege kilometers’en weet IRF zich ervan verzekerd dat hun ferrytrailers weer bijtijds doorrijden naar de volgende laadopdracht.

Digitale integratie

Peter Boekestijn, CEO Boekestijn Transport Service: “Digitale integratie op het hoogste niveau brengt de workflow van beide organisaties op één lijn en zal efficiëntie brengen door de routeplanning te optimaliseren, wat op zijn beurt resulteert in minder lege kilometers en dus minder uitstoot.”
Beide bedrijven verwachten door de samenwerking te zullen groeien.
“We hebben de afgelopen tien jaar ervaring opgebouwd in het ferryverkeer en bouwen sterke partnerships op. Onze meer dan 750 trucks ondersteunen onze partners dagelijks bij het nakomen van hun beloften. De overname van de truckactiviteiten van IRF in Polen vergroot onze synergieën met een groeiend wagenpark. Dit stelt ons in staat om flexibeler te zijn voor onze partners en hen te blijven ondersteunen met eersteklas truckservice op elk moment van het jaar. IRF kan zich meer richten op hun hoofdactiviteiten, wij zullen hen trekkend materieel in alle seizoenen garanderen,” aldus Sjef Boekestijn, COO Boekestijn Transport Service.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties