Thermo King doet de belofte om het verschil in brandstofkosten terug te betalen als de Advancer A-serie-koelunit voor opleggers niet voldoet aan zijn brandstofbesparingsdoelstelling na het eerste jaar.

Thermo King-units uit de A-serie zijn volgens het bedrijf tot 30% zuiniger dan het marktgemiddelde en zijn de eerste in de branche die volledige transparantie bieden over brandstofniveaus en brandstofverbruik. Klanten hebben eenvoudig toegang tot de brandstofverbruiksgegevens van de unit. Die worden geregistreerd, weergegeven en op afstand beschikbaar gesteld via telematica.

“De totale besparingen met de Advancer zijn afhankelijk van de individuele activiteiten van onze klanten. Gelukkig kunnen we bij onze dealers een gedetailleerde berekening maken, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten,” zegt Donal Cox, vicepresident verkoop en commercieel leider bij Thermo King in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Door de belangrijkste informatie in de TK SmartSaver-applicatie in te vullen, kunnen onze dealers de exacte besparingen berekenen die de klanten zullen behalen door gebruik te maken van de Advancer-unit.   Als de brandstofbesparing in de afgesproken periode niet wordt bereikt, betaalt Thermo King het verschil terug.”

Dealer

Transporteurs die geïnteresseerd zijn in de Advancer kunnen in Nederland contact opnemen met onze dealer Thermo King Transportkoeling, die hun individuele brandstofbesparingsdoelstelling kan berekenen. De doelstelling is gebaseerd op het specifieke bedrijfsprofiel van de klant, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met het aantal draaiuren, de gemiddelde omgevingstemperatuur en of er voornamelijk bevroren of verse goederen vervoerd worden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Recente Reacties