K&DTC Groep neemt Henk Smid over

De directies van DTC Surhuisterveen, Koning & Drenth en Henk Smid Transport zijn overeengekomen de krachten te bundelen en gezamenlijk verder te gaan. Henk Smid Transport blijft in de huidige vorm bestaan en zal de werkzaamheden ook onder eigen naam blijven uitvoeren.

Henk Smid Transport transporteert en verzorgt dagelijks het vervoer van los gestorte producten binnen Nederland. Daarnaast beschikt het bedrijf over de benodigde afvaltransportvergunningen voor Duitsland en België. Dagelijks rijden er 20 combinaties, bestaande uit walking floors en 30 ft open top containers op een kiepchassis.

DTC is specialist op het gebied van vervoer van afval, maar kan daarnaast ook alle andere soorten ladingen vervoeren. Het huidige werkgebied omvat Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks rijden er 55 combinaties bestaande uit walking floors, tautliners en containerauto’s.

Koning en Drenth is specialist op het gebied van los gestorte goederen. Dagelijks worden er op dit moment zo’n 40 combinaties aangestuurd. Hun werkgebied is Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Denemarken. Koning en Drenth beschikt over een eigen werkplaats, wasstraat en spoelplek.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.