De Belgische dochteronderneming AB Texel Feed België neemt per 1 oktober het diervoedertransport over van Arvesta. Nu voert dit bedrijf het transport nog zelf uit. De samenwerking en overname passen in de strategie van AB Texel Group om te groeien in het diervoedertransport en in het aangaan van  partnerships.

Na een grondig marktonderzoek heeft Arvesta gekozen voor AB Texel Group die deze activiteit als ook Arvesta’s chauffeurs (25) en vrachtwagens (30) overneemt. Het gaat hierbij om de transportactiviteiten die Arvesta zelf uitvoert. Het transport dat vandaag al is uitbesteed via transporteurs blijft ongewijzigd.

AB Texel Group in België gevestigd in Oostrozebeke. Een lokaal team van 25 medewerkers ontzorgt klanten in het transport van agrarische producten, veevoer en (vloeibare) zuivel.
AB Texel Group heeft een groot en dicht netwerk in het agri- en foodtransport en zegt bijna 100 jaar aan ervaring te hebben. Met een wagenpark van zo’n 1.250 trucks en 2.000 trailers worden aardappelen en andere agrarische producten, veevoer, meel, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten vervoerd in grote delen van Europa. Ruim 2.000 gespecialiseerde medewerkers en zo’n 130 vaste charters zijn daar dag en nacht mee bezig.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties