De bedrijven Etrading en Agpro zijn samen de Nederlandse partner geworden voor het Belgische A&D Trailers.

Bjorn Elijzen heeft jarenlange ervaring in het verkopen van vrachtwagens en trailers, wat in 2021 resulteerde in zijn eigen bedrijven, Eleasen en Etrading. Hierbij werkt hij samen met Agpro, het bedrijf van Frank Aarden. Ze zijn zelfs in hetzelfde pand in Emmeloord gevestigd. Agpro heeft een grote werkplaats voor de bouw en onderhoud van aanhangwagens en opleggers. De twee bedrijven zijn nu samen de Nederlandse partner voor A&D Trailers.

Geheel naar wens

Het Belgische A&D Trailer verkoopt en verhuurt opleggers en aanhangers. Het bedrijf levert trailers die volgens eigen specificaties worden gebouwd bij System Trailer in Duitsland. Dankzij deze eigen specificaties zijn de trailers geschikt voor hogere gewichten dan in Duitsland gebruikelijk is. De trailers van A&D Trailers zijn dan ook zeer geschikt voor Nederland en België.

Bij onze zuiderburen is A&D Trailers al een grote speler; met de samenwerking met Etrading en Agpro hoopt men ook Nederland te veroveren. A&D Trailers kan vele soorten trailers leveren, zoals boxtrailers, schuifzeilenopleggers maar ook citytrailers. Daarnaast levert het ook aanhangers, onderstellen en zelfs truckopbouwen. Dankzij dit grote aanbod kan een trailer geheel naar wens van een klant worden opgebouwd.

Bjorn Elijzen en Frank Aarden zijn enthousiast over hun gezamenlijke partnerschap met A&D Trailers, zoals Bjorn vertelt: “De samenwerking met Frank werkt uitstekend , we versterken elkaar. Vandaar dat we de vertegenwoordiging voor A&D trailers samen gaan oppakken. In Emmeloord hebben we met het team van Agpro een professionele organisatie om onze A&D trailer klanten van onderhoud en service te voorzien.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties