In geld verloor het bedrijf 5,6 miljoen euro, veel meer dan vorig jaar. Waberer’s zag de omzet met 7,1 procent teruglopen en dat zijn forse stappen terug.

Optimistisch

Toch is het bedrijf optimistisch. In een verklaring wordt gezegd dat Waberer’s bezig is met een ‘transformatieproces’ dat ‘een positief effect heeft op de financiën’. Maar omdat het derde kwartaal toch een verlies opleverde, zegt Waberer’s tegen zichzelf dat het nog beter zijn best moet doen.

Nexways

Nexways is de naam van het bedrijfsonderdeel waar de trucks en de chauffeurs nu onder vallen, formeel een apart bedrijf. Dit bedrijf heeft vooral tot taak de chauffeurs zuiniger te laten rijden en te zorgen voor duidelijke arbeidsvoorwaarden voor de chauffeurs.

Link

In Polen is Waberer’s eigenaar van logistiek dienstverlener Link. Hierover publiceert Waberer’s geen cijfers, maar wat opvalt is dat Link zich ‘op een degelijk pad’ bevindt ‘om te voldoen aan onze verwachtingen’. Een understatement, lijkt het. In de kwartaalverklaring onthoudt Waberer’s zich van een voorspelling over de toekomst.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken
Recente Reacties