bekeken: 200 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Zeventien Renaults voor Bolk Transport

DOMEIN:

Geplaatst op: 24 juli 2020, 08:00

Leestijd: < 1 minuut

Bolk Transport heeft zeventien Renault Trucks D 280 4×2-bakwagens in gebruik genomen. Ze worden ingezet voor horecadistributie. Bolk Transport wil er de efficiency mee verhogen en de milieu-impact verlagen. Nijwa Groep was de leverende dealer.

“Met deze trucks kunnen we meer doen met minder vervoersbewegingen”, vertelt Bert van der Veen, bedrijfsleider van Bolk Transport. De voertuigen zijn uitgerust met Euro 6 Step D-motoren, die zowel zuinig als milieuvriendelijk zijn. De bakwagens zijn voorzien van de automatische versnellingsbak Optitronic. : Voor optimale veiligheid hebben we de trucks uitgerust met een camerasysteem voor de dode hoek, werkverlichting rondom en een achteruitrijsignaal.”

Koel-vriesopbouw

Het GVW van de trucks is 18 ton en de koel-vriesopbouw is voorzien van een scheidingswand. “Daardoor kunnen we met één voertuig zowel vries- als versproducten en drank bezorgen. In de twee compartimenten kunnen we de temperatuur afzonderlijk regelen. Dat heeft diverse voordelen. De klant krijgt maar één truck voor de deur om hem te bevoorraden in plaats van twee of drie. Daarmee brengen we ook het aantal vervoersbewegingen terug, wat beter is voor het milieu.”

Bijzonder transport

Bolk Transport uit Almelo werkt al jaren samen met de Hengelose vestiging van Renault Trucks-dealer Nijwa Groep. “We spreken dezelfde taal en weten precies wat we aan elkaar hebben.”  Bolk Transport is als logistiek dienstverlener actief in onder meer bijzonder transport, logistiek en distributie. Het bedrijf verzorgde tientallen jaren de horecadistributie voor Heineken in Oost-Nederland. Een paar jaar geleden zijn die logistieke activiteiten overgenomen door Sligro.

Paccar positief na moeizaam…Onderzoek: Super EcoCombi…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties