bekeken: 670 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Wijlhuizen Nieuwerkerk naar Rotterdam

DOMEIN:

Geplaatst op: 4 september 2019, 08:45

Leestijd: < 1 minuut

“Omdat het huidige pand nu toch echt te klein is geworden”, meldt Wijlhuizen, zal de vestiging Nieuwerkerk nog voor eind dit jaar verhuizen naar de stad van herkomst – Rotterdam.

Nadat op 1 oktober de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden, begint het plaatsen van nieuwe magazijnstellingen en treffen van voorbereidingen voor de verhuizing. De nieuwe locatie wordt het bedrijvenpark Rotterdam Noord-West (ook wel bekend als Euro Tradepark). Wijlhuizen prijst de strategische ligging in de wijk Overschie en de ontsluiting via de A13, A20 en de A4.

Pakmagazijn

Het nieuwe pand omvat 1100 vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over kantoor (driehonderd vierkante meter) en magazijn. Ten opzichte van het huidige pakmagazijn wordt de inhoud verdubbeld. Daarnaast gaat Wijlhuizen beschikken over drie keer zo veel palletstellingen. Dat maakt het mogelijk een bredere voorraad neer te leggen.

Met de verhuizing keert de vesting terug naar haar roots. Al in 1973 opende Wijlhuizen een vestiging in Rotterdam, destijds nog achter het woonhuis van de toenmalige vertegenwoordiger. Sinds 1980 is de huidige locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel in gebruik.

Iveco niet op Transport…Column Barend Luiting:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties