bekeken: 227 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Wigchers moderniseert trailervloot met Pacton

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 januari 2019, 12:37

Leestijd: 1 minuut

Wigchers Internationaal Transport uit Schoonoord heeft afgelopen jaar twintig Pacton-trailers aangeschaft. Dit jaar worden daar weer vijf open opleggers van de Nederlandse fabrikant aan toegevoegd.

Het betreft opleggers van het type TXD.345.L-422. Deze drieassige opleggers hebben een koppelingdruk van 18 ton, een asdruk totaal van 27 ton en een toelaatbaar gewicht van 45 ton.

Multifunctioneel

“We zetten de open opleggers met name in voor het transport van tuinhout en andere tuinmaterialen die we voor één van de grootste importeurs van Europa vervoeren”, vertelt Hedy Smit-Wigchers. “De hardhouten vloer (28 millimeter) van de opleggers is voorzien van acht containertwistlocks voor één 40 voets of twee 20 voets containers. Het maakt de opleggers multifunctioneel.”

2018

In 2018 werd al flink geïnvesteerd in de uitbreiding en verjonging van het wagenpark van Wigchers Internationaal Transport. Behalve twintig Pactons werd ook geïnvesteerd in 21 nieuwe Volvo-trucks. Daarbij zat ook de tweehonderdste nieuwe Volvo in tien jaar tijd.

Met een wagenpark van 85 trucks en 270 opleggers is de transportonderneming maximaal flexibel in de diverse deelbranches van het wegvervoer. Zo is men gespecialiseerd in onder meer transport voor de olie- en gasindustrie, de bouw, de wegenbouw en de agrarische sector. In totaal werken er ongeveer honderd mensen voor het transportbedrijf uit Schoonoord.

In het augustusnummer van Aftersales Truck (nr. 4) stond een reportage over Wigchers Transport.

DAF investeert in High Tech…Groei wegvervoer ondanks…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties