bekeken: 521 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Westdijk Transport neemt Balvert over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 januari 2019, 12:28

Leestijd: 1 minuut

Westdijk Transport B.V. heeft per 7 januari 2019 de bedrijfsactiviteiten van het in Nieuwveen gevestigde Balvert & Zn B.V. overgenomen. Het personeel is in dienst gekomen bij Westdijk Transport in Alphen aan den Rijn.

Onder de overname valt ook alle transport- en hijsmaterieel van Balvert & Zn. Dat bestaat uit twintig trekkende eenheden (waarvan dertien met autolaadkraan), 18 getrokken eenheden (aanhangers) en een minikraan.

Zware ladingen

Balvert heeft ruim vijftig jaar ervaring met transporteren, hijsen en verplaatsen van grote of zware ladingen in Nederland en daarbuiten. Door het gebruik van autolaadkranen is een grote naam opgebouwd. De autolaadkranen zijn voorzien van opties als fly jibs en lieren. Het bedrijf is specialist in industriële verhuizingen, (ver)plaatsen van zware machines, intern transport, vijzelen en verplaatsen van lasten en het plaatsen van gevelelementen, kozijnen en glas. De kennis en ervaring van het personeel, het materieel en brede pakket van hijs- en transportactiviteiten verbreden het aanbod van diensten – en daarmee het werkgebied van Westdijk.

Zwaar transport

Zelf beschikt Westdijk over expertise in speciaal en zwaar transport tot 450 ton. Het wagenpark bestaat uit 75 trucks en 150 trailers. Dat biedt tal van mogelijkheden, waardoor elk denkbaar transport veilig en efficiënt kan worden uitgevoerd. Westdijk heeft zijn hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn en daarnaast vestigingen in Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Tags: , , , , ,

DAF's Paccar-zusjes met…4,2% meer tweedehands…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties