Wijlhuizen distributeur BMC-onderdelen

Onderdelendistributeur Wijlhuizen gaat exclusief de opslag en distributie van de originele onderdelen van de Turkse truckfabrikant BMC verzorgen in Nederland en België.

Dat maakten beide partijen bekend tijdens de Transport Compleet-vakbeurs in Gorinchem. “Samen met het G-Truck-netwerk voor groothandels in Nederland en onze Belgische dochter Beneparts zijn wij in staat om voor BMC een snelle onderdelenvoorziening neer te zetten”, zegt Sander Bredewout (foto midden), adjunct-directeur van Wijlhuizen Group. “BMC heeft inmiddels al de eerste voertuigen op de Nederlandse weg en daarmee zal er snel vraag gaan ontstaan naar de bekende slijtagedelen en carrosseriedelen voor deze voertuigen.”

Alternatief

“De combinatie van een autoriteit in de markt als Wijlhuizen en wij als nieuwkomer is krachtig”, zegt Nuh Yesil (foto links), ceo van BMC Truck & Bus. “Wij geloven dat de markt toe is aan BMC als praktisch alternatief voor de gevestigde orde, maar wij realiseren ons ook dat mensen vragen hebben. Eén van die vragen was natuurlijk de onderdelenvoorziening, maar die staat nu als een huis.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.