Werkplaats TIP langer open

TIP Trailer Services is begonnen met de bouw van een nieuwe werkplaats aan de Nieuwesluisweg 120. Hierover is meer te lezen in het magazine Aftersales Truck. Het servicepakket wordt flink uitgebreid en nog completer. Hiermee zal TIP Trailer Services de positie als integrated serviceprovider in de Benelux verder versterken.

Door de nieuwe openingstijden, die ook voor de werkplaats in de Waalhaven (Albert Plesmanweg 199) van toepassing zijn, is de klant instaat om zijn reparatie of onderhoud flexibeler te plannen. Omvangrijke onderhoudswerkzaamheden en reparaties kunnen uitgevoerd worden wanneer het de klant uitkomt.

De nieuwe werkplaats op het bestaande terrein wordt volgens TIP één van de modernste en is met totaal zestien poorten. Het is een aanzienlijke vergroting ten opzichte van de bestaande werkplaats en zal volgend voorjaar in bedrijf worden genomen.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3347 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.