Vos verlengt samenwerking met Continental

Bandenproducent Continental blijft ook de komende jaren het bandenmanagement uitvoeren voor de vloot van logistiek dienstverlener Vos Logistics. Beide partijen zijn dat recentelijk overeengekomen.

Pieter Derksen van Vos Logistics: “Ontzorging is voor ons belangrijk. Ondanks dat banden maar een beperkt deel van onze operationele kosten zijn, is het voor ons als logistieke dienstverlener van cruciaal belang dat wij bedrijfszekerheid en veiligheid op een zo hoog mogelijk niveau weten te houden. De banden onder ons rollend materieel zijn hierbij van groot belang. Continental heeft in de afgelopen jaren aangetoond hierbij een betrouwbare en innovatieve partner te zijn, waardoor een verlenging van de samenwerking dan ook voor de hand lag.”

Efficiënter en eenvoudiger

Alain Vandamme van Continental: “In de afgelopen jaren hebben wij sterk geïnvesteerd, niet alleen in onze producten, maar zeker ook in systemen en diensten die het bandenmanagement voor internationale vloten nog efficiënter en eenvoudiger maken. Wij zien het dan ook als een mooie blijk van waardering wanneer een vooraanstaande fleetowner als Vos Logistics wederom voor Continental kiest.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 560 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.