Volvo-werkplaats Gorinchem beste van Nederland

De vestiging van Volvo Group Truck Center (VGTC) in Gorinchem is verkozen tot beste Volvo werkplaats van Nederland.

De dealervestiging in Gorinchem heeft landelijk de hoogste score gekregen voor Workshop & Parts bij het Retail Excellence (REx) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks, waaraan in totaal 46 dealervestigingen deelnamen. De dealer met meerdere vestigingen in de randstad is erg trots op de prestatie. “Een fantastisch resultaat! We zijn onze klanten enorm dankbaar dat ze hun mening willen delen en natuurlijk dat ze ons zo positief beoordeeld hebben. Om de winst te vieren, hebben we onze medewerkers uitgebreid in het zonnetje gezet”, verklaart directeur Roeland Ruygt.

REx

Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence’, wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze.  Door middel van zowel telefonische als digitale interviews onderzoekt Volvo de tevredenheid van haar klanten over de dealer. Klanten geven een rapportcijfer van 1 tot en met 5. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts.

Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt kort hierna geënquêteerd. Het onderzoek wordt in opdracht van Volvo Group uitgevoerd door Kantar TNS. In 2021 zijn er in totaal 1.295 interviews afgenomen.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3314 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.