Visser ETC en VTS Aalsmeer naar ICTS

Vanaf 2023 maken Visser European Trailer Care gevestigd in Uithoorn en VTS Aalsmeer gevestigd in Aalsmeer, Nederland, deel uit van de ICTS-familie. Beide werkplaatsen zijn gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en keuren van diverse soorten trailers, vooral koeltrailers en trailers voor de luchtvrachtindustrie. Beide werkplaatsen tellen samen zo’n vijftien medewerkers.

Zoals Dirco Visser, de vorige eigenaar/manager die de twee werkplaatsen verder zal leiden, het stelt: “ICTS is de juiste haven om zowel Visser European Trailer Care als VTS Aalsmeer verder te ontwikkelen.”

Joop Roijakkers, Vice President Rental bij ICTS voegt daaraan toe: “Ook voor de verhuur is deze acquisitie belangrijk. Visser European Trailer Care wordt nu ook een depot vanwaar ICTS opleggers afgehaald en teruggebracht kunnen worden.”

De bestaande namen en logo’s van de bedrijven worden omgedoopt naar ICTS Services Uithoorn en ICTS Services Aalsmeer, dit om de link tussen services en verhuur nog te versterken.

ICTS is een dienstverlenend bedrijf, met vestigingen in Nederland, België, Polen en het Verenigd Koninkrijk wat betreft verhuur en service van trailers.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 351 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *