TTSN Stadskanaal nieuw lid European Trailer Care

Truck en Trailer Service Noord uit Stadskanaal sinds kort lid van European Trailer Care, een internationale universele keten van truck- en trailerwerkplaatsen. Daarmee realiseert de keten de lang gekoesterde uitbreiding in het oosten van Groningen.

Tonnie Koops is eigenaar van TTSN uit Stadskanaal. Met zijn jarenlange ervaring truck- en trailerwerkplaatsen zowel in het merkkanaal als bij universelen, is Koops ruim vijf jaar geleden zijn eigen bedrijf begonnen: TTSN. Koops doet dit niet alleen. Hij wordt ondersteund door Mark Roelfsema, Jacco Weekema en Eddie Leemput. Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, reparaties aan trucks, trailers en lichte bedrijfswagens. Begonnen aan de Veenstraat waar als snel te weinig ruimte was, konden een paar maanden geleden de truck- en trailer-activiteiten van Jan Luikens erbij overgenomen worden en zijn alle activiteiten verhuisd naar een grotere werkplaats. TTSN is RDW-erkend, is Bosch Workshop Partner, Wabco servicepartner, tacho servicepartner en heeft een Stek-certificaat.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3310 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.