Truck & Trailer Groep neemt BSM over

Bedrijfswagen Service Meppel (BSM) zet zijn activiteiten per direct voort onder de vlag van Truck & Trailer Groep. De vertrouwde gezichten van de medewerkers blijven werkzaam op de vertrouwde locatie aan de Industrieweg 1a in Rogat.

De twee universele truckbedrijven werken al sinds oktober 2018 samen en gaan nu onder één naam verder. BSM is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken trucks en trailers, in- en verkoop van truckoccasions, leasing en financiering en OE spare parts.

Tienjarig bestaan

Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Daarnaast treedt Truck & Trailer op als leverancier van onderdelen en vertegenwoordigt het bedrijf verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar.

Truck & Trailer is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heijen, Lochem, Winschoten en Zwolle. Met de overname haalt Truck & Trailer Groep onder andere expertise binnen op het gebied van het in- en verkopen van truckoccasions.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 555 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.