“Een vrachtwagen moet… GEWOON GOED zijn”

Truck Service Bergharen (TSB) is hét bedrijf in het hart van Maas&Waal, gespecialiseerd in het onderhoud en verkoop van alle voorkomende lichte en zwarte bedrijfsauto’s, alsmede brandweervoertuigen. Jarenlange ervaring heeft geresulteerd dat innovatie en service bij TSB hoog staat aangeschreven. Door de uiteenlopende diensten en services, heeft het bedrijf een diversiteit in zijn klantenbestand opgebouwd. In het moderne pand in Bergharen beschikt de werkplaats over moderne apparatuur en werkplaatsuitrusting voor zowel reparatie als onderhoud.

Partnercontent

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. TSB volgt innovaties in de transportsector op de voet. Waar nodig volgt het personeel trainingen om de vakkennis op peil te houden. De trend van het digitale tijdperk zie je steeds meer terug in de truckbranche, TSB heeft zich hier de afgelopen jaren sterk in verdiept, onder andere door de aanschaf van diverse merk gebonden testkasten.


Een vrachtwagen moet rijden. Daarom bieden we goede service en monteren we betrouwbare onderdelen. Wij kiezen voor NRF, omdat de onderdelen
GEWOON GOED zijn.


Michiel Fleuren (bedrijfsleider van TSB) is trots op het bedrijf. “Al jarenlang staan wij dagelijks klaar voor onze klant. Bij TSB hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en vertrouwen. Bij ons staat de klant altijd centraal. Ons ervaren personeel zorgt voor onderhoud en reparatie. Er staat één ding voorop: “Een vrachtauto moet gewoon rijden.”

TSB maakt alweer 10 jaar deel uit van de TOP TRUCK formule. TOP TRUCK is het grootste onafhankelijke onderhoud en reparatie kanaal voor trucks en trailers. Naast het landelijk dekkende netwerk heeft TOP TRUCK een volledig netwerk van truck- en trailer reparatiebedrijven in Europa. TOP TRUCK werkplaatsen worden ondersteund met opleidingen, internationale pechhulp en het gezamenlijk inkopen van onderdelen.

Bij zowel onderhoud als reparatie maakt TSB gebruik van kwaliteitsonderdelen. Een goed voorbeeld zijn de motorkoeling en airco-onderdelen van NRF. NRF maakt al jaren deel uit van de merken die TOP TRUCK aanbiedt. TSB is erg tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van NRF onderdelen. Michiel Fleuren van TSB kent NRF al jaren. “NRF is bekend merk. De onderdelen zijn gewoon goed. Zo kan de klant met een veilig en onbezorgd gevoel de weg op.”
Michiel Fleuren: “Wij gebruiken NRF onderdelen dagelijks. Naast een betrouwbaar product biedt NRF een goede service, een technische helpdesk en technische trainingen op locatie”.

Naast de productkwaliteit zijn er een aantal andere voordelen. NRF biedt een compleet assortiment aan motorkoeling en airco-onderdelen, van radiateuren tot EGR koelers en van compressoren tot kachelventilatoren. Een ander belangrijk voordeel is EASY FIT. NRF levert veel producten met bijbehorende montagedelen. Zo worden NRF compressoren altijd met de juiste O-ringen geleverd. Dit zorgt ervoor dat de monteur de compressor snel en correct kan monteren. “En dat is voor ons de belangrijkste reden om met NRF te werken”, geeft Michiel Fleuren aan.

NRF heeft een technisch team beschikbaar waarbij monteurs terecht kunnen met technische vragen, bijvoorbeeld over de montage van een product. Verder verzorgt NRF technische trainingen voor TOP TRUCK werkplaatsen. In deze trainingen wordt diep ingegaan op de werking van het koel- en aircosysteem. Verder worden tijdens de trainingen veelvoorkomende storingen besproken en ervaringen gedeeld.

“Het is prettig om een technische team achter de hand te hebben, zodat onze monteurs bij vragen snel geholpen kunnen worden, wat uiteindelijk weer ten goede komt van de klant die weer eerder kan rijden”, aldus Michiel Fleuren van TSB.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.