Serviceaanbod Euromaster in drie pakketten

Onder de naam New Deal bundelt Euromaster zijn serviceoplossingen voor een duurzaam bandenbeheer voor trucks, trailers en bussen in drie pakketten.

“Er bestonden al diverse serviceoplossingen die wij onze klanten aan konden bieden. De New Deal bundelt deze verschillende serviceoplossingen in drie pakketten: MasterStart, MasterCare+ en MasterPremium”, zegt commercieel directeur René van Maasakkers. “Elk voertuig draagt bij aan de winstgevendheid van een organisatie. Met dit nieuwe aanbod kunnen we ervoor zorgen dat deze bijdrage zo groot mogelijk wordt, omdat we bijvoorbeeld door middel van preventieve inspecties stilstand en de bijkomende hoge kosten kunnen voorkomen.”

Drie pakketten

“Met MasterStart krijgen klanten toegang tot ons volledige product- en serviceaanbod zonder dat ze ergens aan vastzitten. MasterCare+ gaat een stapje verder; hier zorgen we met preventief onderhoud, inspecties, rapportages en handige overzichten dat een klant volledig ontzorgd wordt op het gebied van bandenbeheer. Met MasterPremium profiteren klanten van alle Euromaster-services voor een vast maandbedrag per voertuig”, legt accountmanager Marc Valentijn uit.

Euromaster wijst erop dat brandstofkosten, en daarmee CO2-uitstoot, kunnen worden bespaard door preventieve inspecties en de banden goed op spanning te houden. Daarnaast kan door het herprofileren van banden worden bespaard op materiaalkosten. Door bandenbeheer op maat kan Euromaster zijn klanten ondersteunen bij het vergroenen van hun bandenmanagement.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.