MANA wordt nieuwe naam van Thieu van Dorst

Thieu van Dorst Bedrijfswagens heet vanaf 1 januari 2021 MANA Bedrijfswagens. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een nog grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering in de markt. Met vestigingen in Brabant en Zeeland is het bedrijf, zoals dat heet, ‘klaar voor de toekomst’.

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Onze ambities reiken verder dan het beeld dat men nu vaak nog van ons heeft”, aldus algemeen directeur Fred van der Heijden.

“Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde is voor een herkenbare en krachtige naam gekozen. Met een knipoog naar het merk MAN, wat onze organisatie al vanaf de oprichting in de jaren 80 met enthousiasme vertegenwoordigt. De nieuwe naam symboliseert kracht, energie, respect, prestige en een tikkeltje magie, en dat is precies waar wij voor staan.”

MANA Bedrijfswagens

MANA Bedrijfswagens is gevestigd in Breda, Den Bosch, Goes, Roosendaal en Tilburg en telt circa negentig medewerkers. Het bedrijf is dealer van MAN Bedrijfswagens en verkoopt en levert nieuwe en jong gebruikte trucks en bedrijfswagens. Daarnaast is MANA Bedrijfswagens Volkswagen Service Partner. De onderneming is sinds januari 2020 in handen van Fred van der Heijden.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *