Krone start alternatieve onderdelenlijn

Trailerfabrikant Krone komt met een alternatief voor de eigen merkonderdelen. Onder de naam Trusted biedt Krone identieke onderdelen aan voor prijzen die soms de helft lager kunnen liggen dan de prijzen van het eigen merkonderdeel.

In eerste instantie gaat hete om onderdelen die betrekking hebben op het remsysteem: ABS-sensoren, remschoenen en -trommels, remblokken en luchtbalgen. Krone zegt een jaar garantie te bieden op de onderdelen van Krone Trusted.

Andere merken

Krone biedt onder dit label ook onderdelen aan van andere gevestigde merken zoals BPW, Jost, Sauer (van SAF) en zelfs van Schmitz Cargobull. Krone Trusted is volgens de trailerbouwer vooral bedoeld wanneer wagenparkbeheerders oudere trailers toch nog even netjes erbij willen zetten, zonder dat dit de hoofdprijs kost. Krone wijst er fijntjes op dat de beheerders deze onderdelen ook op trailers van andere merken kunnen monteren.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3270 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.