Kässbohrer breidt aftersales-netwerk flink uit

Naar eigen zeggen heeft Kässbohrer in het afgelopen jaar een top drie plek op de Nederlandse trailermarkt weten te handhaven. Daarbij werden aftersales-activiteiten zoals onderdelenleveringen efficiënter en wist het merk te groeien in Europa.

De trailerfabrikant zegt dat het de grootste variatie in trailers aanbiedt, dus ook tanktrailers en (semi-) diepladers. In vier jaar tijd heeft Kässbohrer in Europa 653 servicelocaties gerealiseerd in Spanje, Duitsland, Polen Frankrijk, Italië en Nederland. Daarbij wekt het bedrijf nu met vijf locaties van waaruit benodigde onderdelen gedistribueerd worden. Het gevolg is dat 90% van de bestelde onderdelen binnen 24 uur op de plaats van bestemming is. Kässbohrer legt zich er nu op toe, dat het ook financiering kan aanbieden. Daartoe heeft het afspraken gemaakt met enkele bekende Europese banken. Ten aanzien van klimaatdoelstellingen zegt Kässbohrer ervan overtuigd te zijn dat het gestelde doelen ten aanzien van CO2-uitstoot gaat realiseren.

Roy Kreuzen

In Nederland is onlangs Roy Kreuzen aangesteld als key-accountmanager in Nederland. Hij werkte al eerder voor dit merk, maar dan via dealer Van Tilburg Bastianen, dat deze trailers ook aanbiedt.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3348 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.