Gomes Trucks opent vestiging in Utrecht

Per 1 februari heeft Gomes Trucks een servicelocatie in Utrecht geopend in het pand aan de Isotopenweg 37, waar tot voor kort een vestiging van Bakker Bedrijfswagens zat.

Naast reparatie en onderhoud verzorgen de Mercedes-Benz-truckspecialisten vanaf deze locatie onder meer keuringen aan zowel rijdend als getrokken materieel, schadeherstel en leveren zij onderdelen. Flip Janssen, directeur Gomes Trucks: “Gezien de uitdagingen in de transportmarkt zijn we zeer verheugd om nu ook vanaf bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht Mercedes-Benz trucks te kunnen onderhouden. Utrecht ligt centraal en is een zeer belangrijk knooppunt voor vervoersstromen over de weg. Die plek heeft behoefte aan een professionele partner die begrijpt wat er in de transportmarkt gevraagd wordt.”

Dichtbij de klant

Met de vestiging in Utrecht groeit het totaal aantal Gomes-vestigingen naar elf. Volgens Peter Gomes, algemeen directeur Gomes Noord-Holland, is de uitbreiding geen doel op zich, maar een logisch gevolg van de eigen filosofie: “Klanten staan bij Gomes op nummer 1, 2 én 3. Dat betekent dat we niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk dichterbij de klanten willen zijn. Met deze overname zijn we nog beter in staat om onze klanten vakkundig en snel te bedienen. Voor ons is het extra feestelijk dat de opening van deze vestiging in Utrecht samenvalt met ons vijftigjarig Mercedes-Benz Trucks dealerschap.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.