Een solide partner

Opgericht in 2009 is Truck Tyre Partner in twaalf jaar uitgegroeid tot een solide partner voor bandenservicebedrijven. Naast de aantrekkelijk geprijsde budgetmerken Goodride en Jinyu heeft Truck Tyre Partner met Giti en Kumho in de Benelux de exclusieve distributie van twee merken die de concurrentie met de bekende A-merken absoluut aan kunnen. Van Giti presenteert Truck Tyre Partner nu een nieuwe trekasband, de GDR675, met een aanzienlijk hoger kilometrage dan zijn voorganger.

Partnercontent

Wim Reijmerink is best een beetje trots op de nieuwe GDR675. “Giti is gewoon een merk dat veel energie stopt in research en ontwikkeling van nieuwe banden. De GDR675 is daar het resultaat van, met superieure tractie, een laag afrolgeluid en hij is ook nog eens superslijtvast. Aan de hand van vele testen weten wij dat deze band wel 20 procent langer meegaat dan zijn voorganger. Wij hebben er zelfs zoveel vertrouwen in dat we binnenkort weer een Test the Best-campagne kunnen starten voor de GDR675. Dat betekent dat we voor onze klanten de montagekosten voor onze rekening nemen en met hen uitrekenen wat ze met deze nieuwe band besparen. In de praktijk laten zien waartoe deze band in staat is, is toch de beste manier om onze klanten te overtuigen.”

De Giti GDR675 betekent een aanzienlijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger, de GDR655+. Met name op het gebied van slijtvastheid (wear) presteert de band 20 procent beter.

“Hetzelfde geldt overigens voor de nieuwe trekasband van Kumho, de XD10. Ook dat is een fantastisch product dat zich in alles kan meten met de bekende merken waar we via een Test-the-Best-campagne onze afnemers graag mee willen laten kennismaken. Het Koreaanse Kumho is een paar jaar geleden gekocht door een Chinese eigenaar en die ziet echt toekomst voor Kumho in Europa. Wij als Truck Tyre Partner zijn daarom apetrots dat we ook dit merk in de Benelux mogen distribueren.”

Net als Giti biedt Kumho een superieure kwaliteit banden, die zich kunnen meten met de bekende A-merken, zoals deze XD10 trekasband.

Truck Tyre Assist

Behalve banden biedt Truck Tyre Partner zijn klanten met Truck Tyre Assist een laatste generatie pechhulpservice die dankzij de samenwerking met Pneunet door heel Europa voorziet in snelle hulp bij pech onderweg. Wim Reijmerink: “Het is pechservice zoals die altijd al bedoeld was. Eenvoudiger kan het niet. Wij nemen als Truck Tyre Assist alle sores voor de bandenspecialist uit handen, want snelheid is van essentieel belang. Als een wagenparkbeheerder melding krijgt van een pechgeval, neemt hij contact op met het bandenservicebedrijf, die het online formulier op www.trucktyreassist.nl kan invullen en naar ons kan mailen of appen. Als wij het formulier ontvangen hebben, gaan wij direct aan de slag en de bandenspecialist en zijn klant hoeven zich geen zorgen te maken.
Het wordt snel, in de meeste gevallen binnen anderhalf uur, effectief en, heel belangrijk, tegen een fatsoenlijke prijs opgelost.”

TPMS

En dan is er nog een nieuw TPMS-systeem voor trucks dat Truck Tyre Partner aanbiedt ter vervanging van het oude systeem, dat vrij kostbaar was. Wim Reijmerink: “Het is een systeem dat in het velgbed van de wielen van truck of trailer gemonteerd wordt en dat via bluetooth informatie over de bandenspanning doorgeeft. Vervolgens is die informatie via computer, tablet of smartphone te raadplegen. Dus zowel wagenparkbeheerders als chauffeurs hebben altijd, real time informatie over de bandenspanning. De kosten zijn met 50 euro per wiel veel lager dan van het oude systeem en verdient zichzelf terug doordat je altijd met de goede bandenspanning rijdt. Zoals we allemaal weten, verlengt dat de levensduur van een band aanzienlijk.”

Test-the-Best

Voor deelname aan de Test-the-Best-campagne voor de nieuwe trekasband van Giti kunt u bellen met Mister Giti, Dave Willebrands, op 06-54694057, of e-mailen naar dave@trucktyrepartner.nl.  

Voor deelname aan de Test-the-Best-campagne voor de nieuwe trekasband van Kumho kunt u bellen met  Mister Kumho, Fabian Jonker, op 06-21501028, of e-mailen naar fabian@trucktyrepartner.nl

Ook kunt u bellen met Wim Reijmerink: 06-52602820. Zij zijn alle drie 24/7 voor u beschikbaar.

Truck Tyre Partner is het bedrijf dat sinds 2009 bedrijfswagenbanden distribueert in de Benelux en meerdere bandenmerken voert: Giti en Kumho voor het premiumsegment en Jinyu en Goodride voor het budgetsegment.

www.trucktyrepartner.nl

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.