Genomineerden Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider 2022 bekend

Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding voor de 500.000 mbo-studenten in ons land, zegt het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL). Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen beste leerbedrijf en beste praktijkopleider ingesteld. Voor de sector transport en logistiek worden deze verkiezingen georganiseerd door STL. De uitvoering van de organisatie van de verkiezingen komt tot stand in opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen en is mogelijk gemaakt dankzij SOOB.

De verkiezingen zijn volgens STL belangrijk om een podium te bieden voor leerbedrijven en praktijkopleiders die zich op een positieve manier inzetten om jong talent in de sector te begeleiden. Inmiddels heeft STL de top 3 van genomineerden bekend gemaakt.

Genomineerden voor Beste Leerbedrijf:

• Combex Bouwlogistiek

• Duijghuijzen Internationale Expediteurs B.V.

• Grando Logistics B.V.

Het beste leerbedrijf wordt bepaald door een vakjury die op bezoek gaat bij de bedrijven. In de jury zitten Gabby Delhaas, voorzitter, Irene Rensink, FNV, Caroline Blom, TLN en Bart Donders van Cevotrans, onderdeel van Unilin, winnaar van vorig jaar.

Genomineerden voor Beste Praktijkopleider:

• Anita de Groot – Driessen Speciaal Transport D

• John van Akkeren – Mepavex

• Patrick Redmeijer – Bidfood

De beste praktijkopleider wordt via een stemwebsite bepaald door een publieksjury. Om mee te kunnen stemmen, dat kan tot 7 juni, klik hier.

En de winnaar is….

Alle winnaars worden op 22 juni 2022 extern bekend gemaakt en worden verrast door een bezoek op het bedrijf. Dat geldt ook voor de categorie STL Transport Talent en STL Logistiek Talent voor veelbelovende BBL’ers. De aanmelding hiervoor is gesloten. Van deze categorie wordt de winnaar bepaald aan de hand van ingevulde checklists door de praktijkopleider, de mentor en de adviseur BBL..

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.