DT Spare Parts breidt assortiment waterpompen uit

De Diesel Technic Group heeft het assortiment waterpompen van het merk DT Spare Parts verder uitgebreid. Diesel Technic biedt momenteel meer dan 210 verschillende referenties aan waterpompen in het assortiment.

Een bijzondere referentie in dit assortiment is artikelnummer 3.16012. Dit artikel is toepasbaar op diverse MAN-trucks. Het is een speciaal type waterpomp, die buiten de motor gemonteerd wordt. Hierdoor is de pomp, in tegenstelling tot traditioneel gemonteerde waterpompen, in gebruik onderhevig aan grotere trillingen en temperatuurverschillen. Minimale maattoleranties op de montagegaten leiden tot spanning op de pomp. Die kunnen weer leiden tot een vroegtijdig uitval van de pomp.

Montagegaten

DT Spare Parts heeft de montageafmetingen van de montagegaten geoptimaliseerd tot een 100 procent juiste pasvorm om spanning op het huis, veroorzaakt door trillingen, te minimaliseren. DT Spare Parts levert naast nieuwe afdichtingen ook standaard alle benodigde montageschroeven mee. Hierdoor kan de waterpomp zo optimaal mogelijk en snel gemonteerd worden.

De ontwikkeling van deze waterpomp komt voort uit het Diesel Technic Quality System (DTQS). Hiermee verzekert Diesel Technic de eindgebruikers van een constant hoog kwaliteitsniveau en een continu verbeterproces van de DT Spare Parts-artikelen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.