De truckwerkplaats van de toekomst

Op een terrein van 8500 vierkante meter bij de afslag Gilze van de A58 ligt een ultramoderne truckwerkplaats, met twintig werkplekken, waaronder drie kraanbanen, een apk-teststraat met rollerbank, twee werkputten en drie complete stempelhefbanen, plus de allernieuwste (arbo)technische voorzieningen voor veilig en prettig werken.

Partnercontent

Die duurzame en toekomstbestendige werkplaats is de nieuwste garage van Louwman Mercedes-Benz. Mercedes Benz is wereldwijd de grootste producent van trucks en één van de koplopers als het gaat om innovatie, zuinigheid en veiligheid. Met name op het gebied van elektrificatie en waterstofaandrijving loopt het merk voorop. De eActros, een zware truck met een actieradius van 400 kilometer, kreeg dit jaar de Truck Innovation Award 2023. In de speciale truckwerkplaats in Gilze ligt al een speciale antistatische ESD-vloer voor elektrische en waterstof-aangedreven trucks. 

Truckmonteurs met en zonder ervaring

Deze innovatieve werkplaats kan binnenkort jouw nieuwe werkplek zijn. Louwman Mercedes-Benz is namelijk op zoek naar nieuwe truckmonteurs om het huidige team uit te breiden. Mensen met ervaring als monteur zijn uiteraard meer dan welkom, maar ook voor starters met een technische opleiding of affiniteit met techniek en interesse in moderne trucks is er plek. Er zijn fulltime en parttime mogelijkheden – ook in de avonden tot 22.00 uur. Louwman biedt een gedegen opleiding (deels via de Truck Academy van Mercedes-Benz) en veel ruimte voor verdere professionele ontwikkeling en doorgroei. Daarmee investeert het bedrijf zowel in hun eigen toekomst als die van hun medewerkers, zoals ze dat al bijna honderd jaar doen.  

Open dag 5 november

Heb je een passie voor trucks en techniek en lijkt een carrière bij Louwman Mercedes-Benz je wel wat? Kom dan op zaterdag 5 november naar de open dag in Gilze. Tussen 09.00 en 15.00 uur zijn er presentaties en rondleidingen, kan je (mee)rijden in een truck en praten en meekijken met ervaren truckspecialisten. Neem gerust je gezin mee, want ook aan lekkere hapjes en drankjes en vertier voor de kinderen is gedacht.

Met het oog op de toekomst heeft Louwman trouwens nog meer interessante vacatures voor bedrijfswagenmonteurs met of zonder ervaring. Je vindt ze op Louwman Bedrijfswagens.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 587 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *