Alle services van TIP onder één naam

Al sinds 2015 zijn Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts onderdeel van de TIP-familie. Het is tijd voor de volgende stap, schrijft TIP. “Een professionaliseringsslag die ons in staat stelt om het merk TIP nóg sterker neer te zetten. Daarom gaan Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts voortaan als TIP verder. Eén organisatie, één uitstraling.”

“Met deze wijziging kunnen wij, als één organisatie, onze klanten alles bieden wat ze nodig hebben op het gebied van trailers in heel Europa op onze eigen locaties of via onze partners. Denk hierbij niet alleen aan een uitgebreid assortiment aan trailers voor de verhuur, lease en verkoop, maar ook aan diverse aanvullende diensten zoals een uitgebreid aanbod aan onderhouds- en reparatiediensten, een Europese pechhulp service en TIP Insight, onze telematicadiensten”, aldus TIP.

“Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid onderdelenmagazijn waar klanten alles kunnen vinden voor de trucks en trailers. Kortom, onze klanten kunnen gedurende de gehele levensduur van een trailer bij TIP terecht. Vanaf eind mei gaan Toscon Trailer Service en FTTP Truck & Trailer Parts volledig verder als TIP. Werkplaatsen, servicebussen en de onderdelenmagazijnen in Nederland en België zullen dan met trots het TIP logo dragen. Voor onze klanten blijft de kwaliteit en de dienstverlening hetzelfde”, laat TIP weten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.