bekeken: 211 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Weer gedoe met werkplaatskaarten

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 augustus 2019, 09:46

Leestijd: 1 minuut

Leverancier Kiwa heeft besloten om in ieder geval voor de maand augustus, maar mogelijk langer, Engelse werkplaatskaarten voor de smart tachograaf te blijven afgeven.

Reden is dat de eerste Nederlandse werkplaatskaarten voor deze tachograaf problemen gaven in de praktijk. Dat meldt Bovag, nauw betrokken bij het drama dat samenhangt met de komst van de zogeheten Smart Tachograaf. De uitgave van de eerste Nederlandse bestuurderskaarten en ondernemerskaarten is inmiddels wel gestart.

IJksticker

De Nederlandse werkplaatskaarten kunnen niet worden uitgelezen in de apparatuur die de ijksticker print. Technici van de fabrikant onderzoeken nu met experts van de kaartleverancier naar de oplossing. Totdat de remedie is gevonden, kunnen de Britse kaarten worden gebruikt. Deze hebben een volledige looptijd en zien er alleen aan de buitenkant wat anders uit dan de Nederlandse exemplaren.

Tags: , , ,

TLN vreest ‘weglekken’…Volvo Fuel Hero op Transport…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties