bekeken: 316 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Wabco ondersteunt de TIP-digitale vlootstrategie

DOMEIN:

Geplaatst op: 24 juli 2019, 17:34

Leestijd: < 1 minuut

Wabco maakt vandaag samen met TIP Trailer Services bekend dat ze intensief zullen samenwerken aan het volledig connecteren van de vloot van TIP om zo hun digitaliseringsstrategie te realiseren.

Door de overeenkomst met Wabco zullen TIP-opleggers geüpgraded worden met geavanceerde opleggertelematica en digitale vlootbeheerdiensten die optimaal afgestemd zijn op de diverse opleggertypes van TIP. Dit omvat “track-and-trace”-mogelijkheden, externe functies voor gezondheid en diagnose van opleggers, maar ook veiligheidsfuncties zoals het opvolgen van de bandenspanning en het beheer van de koudeketen, waardoor vlootactiviteiten leaner, groener en veiliger worden.

“Met onze servicecontracten bieden we maximale veiligheid en efficiëntie voor onze opleggers op de weg. Dit omvat serviceplanning, onderhoud, vervanging van versleten onderdelen en uptime-prestatiebeheer”, vertelt Bob Fast, CEO van TIP Trailer Services. “Door onze vloot te connecteren met het volledige Wabco-aanbod voor telematica, IoT en geconnecteerde diensten, kunnen we een vlootoverkoepelend platform implementeren, dat afgestemd is op al onze types en merken van activa. Hierdoor worden nieuwe data- en analysediensten mogelijk, zodat we nog meer waarde voor vloten kunnen bieden”, voegt Fast er nog aan toe.

“Wabco is erg blij met de samenwerking met TIP Trailer Services om hun succes verder te ondersteunen door verbeterd middelenbeheer en digitale transitie”, vertelt Peter Bal, Wabco Business Leader Fleet Solutions EMEA. “Op basis van deze langlopende samenwerking en de geavanceerde nieuwe connectiviteitsmogelijkheden van TIP kunnen we samen nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie creëren. Door onze technologische en commerciële expertise, middelen en capaciteiten voor data-analyse te delen, slaan Wabco en TIP een innovatieve weg in om vlootgerichte en big data-gebaseerde diensten van topklasse te ontwikkelen”, besluit Bal.

Registraties trucks NL: +56,8%…Boekestijn Transport verliest…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties