fbpx
bekeken: 155 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

VSW breidt vloot trailers Talson uit

DOMEIN:

Geplaatst op: 10 februari 2020, 16:02

Leestijd: < 1 minuut

VSW Expeditie heeft drie trailers van Talson toegevoegd aan de zestien die er al van het merk in gebruik zijn. Daarmee is Talson meer dan ooit een vaste waarde binnen de totale vloot van 26 trailers.

VSW Expeditie laadt en lost in heel Europa. Bij deze ritten speelt Talson al meer dan 25 jaar een belangrijke rol. “Er zijn diverse redenen om weer voor Talson te kiezen”, zegt VSW-directeur Maarten van der Struik. “De trailers zijn robuust en daarmee duurzaam, onze oudste Talson-trailer dateert van 1997 en de prijs-kwaliteitsverhouding is naar onze zin.”

De expediteur maakt gebruik van het Talfix-systeem, om twee redenen: het is daardoor relatief eenvoudig om een tweede laadvloer te monteren. Op die manier kunnen met name meubelen veiliger worden vervoerd – met minder kans op schade. Maar Talfix is ook een uitkomst bij lading vastzetten. “Die kan daardoor echt nergens meer heen.”

Wissellaadbakken

Sinds vele jaren maakt VSW Expeditie ook gebruik van wissellaadbakken van Talson. “Dat is handig wanneer een chauffeur bij een stad komt. Hij koppelt de aanhanger af, rijdt met de motorwagen naar de klant, lost daar, komt weer terug en wisselt dan bakken om de volgende klanten te bedienen. Dat alles zonder dat lengte- en gewichtsvoorschriften in binnensteden worden overtreden. Typisch werk dus voor klanten die we niet met een trailer kunnen benaderen.”

Duitse rechter wijst claim…MAN onthult nieuwe truckserie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties