fbpx
bekeken: 189 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

VSDV doet nieuwe overname: TLS Logistics

DOMEIN:

Geplaatst op: 5 oktober 2020, 10:16

Leestijd: < 1 minuut

Van Straalen en de Vries (VSDV), de logistiek dienstverlener uit Zwaagdijk-Oost, heeft TLS Logistics overgenomen, dat is gevestigd in Vaassen. Beide directies kwamen na besprekingen tot de conclusie dat de activiteiten van VSDV en TLS goed op elkaar aansluiten.

TLS Logistics is nu twintig jaar actief en beschikt inmiddels over 28 voertuigen en 40 man personeel. Ook is er nog een vestiging in Drachten. Van Straalen en De Vries is een groeiende logistieke dienstverlener die al langere tijd branchegenoten overneemt. Op dit moment heeft het bedrijf een vloot van 430 trekkende eenheden en nog eens zo’n 600 trailers. Het summiere persbericht vermeldt dat de activiteiten van TLS gecontinueerd zullen worden. Daaruit is mogelijk af te leiden dat alle personeelsleden hun baan behouden.

Bijvoet

Afgelopen april nog nam VSDV het transportbedrijf Bijvoet over, gevestigd in het Noord-Hollandse Obdam. Een jaar geleden was het Franken Transport uit het Noord-Limburgse Bergen; in 2017 werd Peeters Vervoercentrale uit Amsterdam overgenomen.

Cargoboss en Van Daalen…Samenwerking Goupil NL en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties