bekeken: 277 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Vos Logistics neemt Snel uit Woerden over

DOMEIN:

Geplaatst op: 2 december 2019, 08:17

Leestijd: < 1 minuut

Vos Logistics wil haar marktpositie verstevigen door alle aandelen van Snel Shared Logistics in Woerden over te nemen. Vos Logistics wil groeien in fijnmazige distributie, warehousing, crossdocking en levering van met name grotere producten aan consumenten.

De transactie wacht nog op goedkeuring door de ACM. De ondernemingsraden hebben positief geadviseerd. Peter de Vries, directeur-eigenaar van Snel Shared Logistics, gaat deel uitmaken van het Vos Logistics-managementteam. Hij blijft verantwoordelijk voor de operatie in Woerden. “Vos Logistics biedt een uitstekende basis voor de continuïteit en uitbouw van mijn onderneming. In combinatie kunnen we meegroeien met onze klanten. Hoewel onze posities op dit moment goed bezet zijn, ben ik ervan overtuigd dat we samen nog beter in staat zijn om voor medewerkers een aantrekkelijk perspectief te bieden en daarmee te anticiperen op de schaarse arbeidsmarkt.”

Warehousing

Met een locatie van 65.000 vierkante meter is Snel goed gepositioneerd in de Randstad. Het bedrijf is in staat om winkels, bedrijven en consumenten snel en efficiënt te beleveren. Daarnaast biedt de locatie de mogelijkheid voor warehousing en orderfulfilment voor klanten. “Door de goederenstromen van beide organisaties te combineren, vergroten we de bezettingsgraad van voertuigen”, zegt CEO Frank Verhoeven van Vos Logistics. “Dit verlaagt de CO2 en stikstofuitstoot, en stelt ons in staat tijdig in te spelen op de energietransitie voor distributie in steden.”

Truckland: 175 aanmeldingen…Martins breidt uit met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties