fbpx
bekeken: 153 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vijftigste DAF-truck in negen jaar tijd

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 november 2020, 11:50

Leestijd: < 1 minuut

Twee jaar na de veertigste en negen jaar na de oprichting van het bedrijf heeft logistiek dienstverlener Bos Dynamics uit Ede onlangs zijn vijftigste DAF-truck in gebruik genomen.

De vijftigste DAF maakt deel uit van een order van in totaal acht nieuwe DAF’s. De aflevering betreft een drietal DAF CF 450 4×2-trekkers, een DAF CF 450 6×2-bakwagen, een DAF XF 480 4×2 met Super Space Cab en drie DAF XF 480 6×2-trekkers met Space Cab.

Groei

De uitbreiding is nodig, omdat het werkaanbod bij Bos Dynamics blijft stijgen. Het bedrijf is gespecialiseerd in transport van buitenmaatse goederen. Dat zijn bijvoorbeeld grote garagedeuren of flinke kozijnen. Cor-Albert Bos, directeur van Bos Dynamics: “Juist hier zit bij ons de groei. Het geeft aan dat specialisme in deze tijd belangrijk is. Het gaat om de meerwaarde die je dan biedt en die is dan belangrijker voor je klant dan louter een zo laag mogelijke prijs.”

Jong

Het werkgebied omvat Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. “Goede service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming”, aldus Bos. “Klanten rekenen erop dat wij de materialen op tijd en schadevrij op bouwplaatsen afleveren.”

Foto: Cor-Albert Bos (links) met verkoper Marijn Bos (geen familie) van Bakker Bedrijfswagens, die de wagens heeft geleverd.

TIP breidt vloot uit met…Duitse slooppremie voor oudere…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties