fbpx
bekeken: 379 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Vijf jaar geëist tegen Dennis D. en echtgenote

DOMEIN:

Geplaatst op: 11 november 2019, 13:28

Leestijd: < 1 minuut

Voor de rechtbank Zwolle is tegen voormalig transportondernemer Dennis D. en zijn echtgenote Sophie B. vijf jaar cel geëist. Zij zouden zich schuldig hebben gemaakt aan malversaties, bedreiging, afpersing, mishandeling, poging tot doodslag en beroving. Dat meldt RTV Oost.

D. kwam in het nieuws nadat hij zijn personeel met vakantie had gestuurd en vervolgens zijn transportbedrijf ophief. De rechtszaken die hierop volgden, onder meer door de vakbonden aangespannen, verloor D. stuk voor stuk. Hierbij vormde zich een financiële claim die kan oplopen tot vier ton.

Deurwaarder

Vanwege de vele misstanden was een 51-jarige deurwaarder uit Amersfoort al enkele keren langs geweest bij het echtpaar. Afgelopen zomer liep zijn bezoek aan de twee uit de hand en werd hij gegijzeld en mishandeld. Daarbij liep de deurwaarder enkele botbreuken op. Tot op heden kan hij niet normaal lopen. Het echtpaar ontkent alles en probeerde tijdens de rechtszitting de zaak om te draaien. R toont geen sprake van spijt, de reclassering sluit zodoende herhaling niet uit. De eis luidt vijf jaar cel en 22.500 euro schadevergoeding voor het slachtoffer van de mishandeling.

Simon Loos bestelt 52…Boetes voor tachograaffraude…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties