bekeken: 708 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Onderhoudsconcept TRP start in Nederland

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 april 2018, 08:56

Leestijd: 1 minuut

Vijf Nederlandse DAF-dealers starten met een integraal onderhouds- en reparatieconcept voor eigenaren van álle trucks en trailers, onder de vlag van TRP, het merk van Paccar voor trucks en trailers van alle merken, ongeacht de leeftijd. De vijf willen hun klanten volledig ontzorgen tegen een scherpe prijs. Op onderdelen, materialen en werkzaamheden geven zij tot twee jaar garantie.

In TRP zijn verenigd: Bakker Amersfoort, Van Hooft Boxtel, Allers Weert, Sent Waninge Assen en TB Gorinchem. De vijf DAF-dealers worden bij de lancering van het concept ondersteund door DAF Nederland. Jan van Keulen, algemeen directeur van DAF Nederland: “De dealers zijn stuk voor stuk gevestigd op strategische, logistieke knooppunten. We hopen het netwerk de komende jaren te kunnen uitrollen zodat elke eigenaar van een truck of trailer gebruik kan maken van de uitstekend opgeleide monteurs en optimaal uitgeruste werkplaatsen.”

Transparant

Het nieuwe TRP serviceconcept staat verder voor transparantie, garantie en het gebruik van alleen hoogwaardige materialen. Eigenaren kunnen volgens TRP rekenen op een scherpe, transparante all-in prijs inclusief montage. Op gemonteerde onderdelen wordt tot twee jaar volledige garantie gegeven. TRP heeft 80.000 onderdelen op voorraad, zodat het onderhoud van vrijwel elke truck en trailer, ongeacht het bouwjaar, direct kan beginnen zodra het materieel de werkplaats in rolt.

DAF verzekert dat de TRP-onderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de originele Paccar- en DAF-onderdelen. Buiten Nederland is TRP al meer dan 25 jaar mondiaal actief. Ruim vier jaar geleden opende Paccar Parts zijn eerste TRP-locatie in Europa. TRP telt hier inmiddels meer dan 130 locaties in meer dan 30 landen.

>> In de gedrukte uitgave van het Aftersales Truck magazine, dat vandaag uitkwam, meer achtergronden over dit initiatief van DAF en de genoemde dealers.

Tags: , ,

Verkoop elektrische Volvo’s…Veertig Profi-Liners voor De…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties