bekeken: 212 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Vier Volvo FH-trekkers voor Transport Keijzer

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 september 2019, 10:19

Leestijd: 2 minuten

Transport Keijzer uit Oegstgeest heeft vier nieuwe Volvo FH 460-trekkers opgenomen in het wagenpark. De Volvo 4×2- en 6×2-trekkers zijn het afgelopen jaar stapsgewijs geleverd door dealer Volvo Group Truck Center.

Transport Keijzer heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Om alle transporttaken uit te kunnen voeren, beschikt Transport Keijzer over een divers wagenpark. De vier nieuwe Volvo FH 460-trekkers zijn deels uitbreiding en deels vervanging van de vloot. De Volvo FH 4×2-trekkers worden ingezet voor tal van (inter)nationale transporttaken. “De 6×2-trekker, die is voorzien van een elektro-hydraulisch gestuurde voorloopas, zetten we voornamelijk in voor zwaar transport in Nederland”, vertelt Keijzer.

Brandstof besparen

Bij de configuratie was er volop aandacht voor brandstofefficiency. Keijzer: “Iedere druppel telt. Wij kijken steeds hoe we brandstof kunnen besparen, zowel uit kostenoogpunt als vanwege het milieu.”

De Volvo’s FH zijn voorzien van de verbeterde D13-dieselmotor die voldoet aan de nieuwe Euro 6 stap D-voorschriften. Verder zijn de trucks uitgerust met aluminium velgen, aluminium luchtketels en een aluminium beugel voor licht- en luchtaansluitingen achter de cabine om gewicht te besparen.

Met het oog op rij- en werkcomfort zijn de trucks voorzien van een Volvo I-Shift-versnellingsbak en de cabines rondom luchtgeveerd. Afhankelijk van de inzet hebben de trucks ook een comfortabele chauffeursstoel, lederen stuurwiel en armsteun, magnetron, koelkast, Audio Advanced Pakket, standkachel en I-ParkCool, voor aangename verblijf- en werkomstandigheden in de cabine.

Wagenpark

Het wagenpark van Transport Keijzer bestaat uit 24 trucks, waarvan zeventien Volvo-trucks. “Twintig jaar geleden hebben wij de eerste Volvo-truck gekocht, vooral omdat Jorg gek is van Volvo”, vertelt Keijzer. “In de jaren die volgden zijn er heel wat trucks bijgekomen. Volvo biedt bewezen kwaliteit: het zijn hoogstaande, complete en comfortabele voertuigen die er prachtig uitzien en waar chauffeurs graag mee werken.”

“De prima samenwerking met Volvo Group Truck Center in Rijnsburg speelt ook een belangrijke rol bij de keuze voor Volvo-trucks”, vervolgt Keijzer. “Wij gaan in onze bedrijfsvoering voor langdurige partnerships en die vinden wij als het gaat om materieel bij Volvo Group Truck Center. Wij hebben bijvoorbeeld flexibiliteit hoog in het vaandel staan, zowel qua dienstverlening richting onze opdrachtgevers als in de samenwerking met onze leveranciers. Ook daarin kunnen we op Volvo Group Truck Center vertrouwen. Als er wat loos is, lossen ze het op.”

Schmitz komt met een eigen…Dertig Krone trailers voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties