bekeken: 878 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Veilig vrachtwagenband oppompen

DOMEIN:

Geplaatst op: 3 oktober 2018, 10:39

Leestijd: < 1 minuut

Martins Industries, fabrikant van bandenuitrusting, introduceert een lijn heavy-duty veiligheidskooien met zes beugels. Dankzij dit stuk equipment is de kans op letsel tijdens het oppompen van een vrachtwagenband nagenoeg nul.

De nieuwe MIC-6HD veiligheidskooien bieden verschillende innovatieve veiligheidskenmerken, waaronder zes heavy-duty beugels, een pneumatische veiligheidsklep op de kooideur, een luchtslang met vergrendelkoppeling en een air deflection system voor maximale controle. Vanzelfsprekend voldoen deze veiligheidskooien aan alle veiligheidsvoorschriften in Noord-Amerika en Europa.

Letselrisico

Werknemers die banden monteren en oppompen, hoeven niet langer ernstig letsel of zelfs de dood te riskeren door dit op de vloer te doen. MIC-6HD veiligheidskooien bieden werknemers een one-stop-station voor het veilig en efficiënt monteren en oppompen van vrachtwagen- en busbanden. Martins fabriceert veiligheidskooien voor banden, met tot nu toe meer dan twintig verschillende modellen, waarvan drie in de MIC-6HD-serie. Gebruikers van MIC-6HD kunnen kiezen uit de veiligheidskooi HD met zes beugels, de veiligheidskooi Kit met een automatische bandenpomp, of de veiligheidskooi Pit Stop HD met zes beugels. De toevoeging van een MIC-6HD- montage- en vulstation zal de noodzaak van fysieke handling verminderen, wat resulteert in een snel en efficiënt pompproces en een veiligere werkplek voor iedereen.

Martins ontwikkelde de MIC-6HD-serie om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de Nederlandse markt, maar realiseerde zich al snel dat de veiligheidsvoorzieningen van deze specifieke reeks gunstig zouden zijn voor bedrijven over de hele wereld: “We hebben ideeën gedeeld met bandenprofessionals over de hele wereld op onze verschillende locaties en vervolgens efficiënte en veilige producten gemaakt die direct op die behoeften inspelen. Deze nieuwe veiligheidskooi MIC-6HD is het resultaat van die samenwerking. Het delen van ideeën  levert uitzonderlijke resultaten op”, zegt oprichter en president Martin Depelteau.

DKV en TomTom samen in DKV Eco…‘Elektrische truck stoot…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties